ردياب ردياب .

ردياب

گيت وي هوشمند

در دنياي امروزي صنعت، اتصال تجهيزات مختلف به يك شبكه مشترك و مديريت داده‌هاي توليدي به منظور بهينه‌سازي عملكرد و كاهش هزينه‌ها از اهميت بسزايي برخوردار است. گيت وي صنعتي يكي از فناوري‌هاي پيشرفته‌اي است كه به كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي كمك مي‌كند تا تجهيزات مختلف خود را به يكديگر و به شبكه‌هاي داده متصل كنند. در اين مقاله از تلتونيكا به بررسي چگونگي كاربرد گيت وي در اتصال تجهيزات صنعتي و مزاياي آن پرداخته خواهد شد.

گيت وي صنعتي چيست؟
در دنياي امروزي صنعت، گيت وي هوشمند صنعتي (Industrial IoT Gateway) به عنوان يكي از فناوري‌هاي كليدي در حوزه اينترنت اشياء صنعتي (IIoT) مطرح شده است. اين دستگاه يا نرم‌افزار با قابليت‌هاي خاصي طراحي شده است تا كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي را در ارتباط با تجهيزات مختلف و متنوع خود، به شبكه‌هاي داده و اينترنت اشياء متصل كند. در اين بخش، به مفهوم و عملكرد گيت وي پرداخته خواهد شد.

مفهوم گيت وي
گيت وي صنعتي عبارت است از يك دستگاه فيزيكي يا نرم‌افزاري كه در محيط‌هاي صنعتي به كار مي‌رود تا به تجهيزات مختلف، از جمله سنسورها، دستگاه‌هاي كنترلي، ماشين‌آلات صنعتي و ديگر دستگاه‌هاي اتوماسيون صنعتي اتصال دهد. اين گيت وي به واحدهاي توليدي اين امكان را مي‌دهد تا داده‌هاي توليدي را از تجهيزات جمع‌آوري كرده و آن‌ها را به صورت زمان واقعي به شبكه داده منتقل كنند. در واقع جايي كه لازم است دو شبكه غير مشابه و غير همسان به يكديگر متصل باشند از گيت وي استفاده مي‌شود. گيت وي باعث مي‌شود داده‌ها به فسمت جلويي و عقبي دو سبكه كنار هم ارسال شوند. ويژگي خوب گيت وي تنوع در مدل هاي آن است. گيت وي هاي صنعتي به انواع زير تقسيم مي شوند:

گيت وي آنالوگ: به دو دسته دروازه هاي fxs و دروازه هاي fox تقسيم مي‌شود.
گيت وي ديجيتال: نسبت به نوع آنالوگ داراي دروازه‌ها و پورت‌هاي بيشتري است و براي كسب و كارهاي بزرگ و صنعتي مناسب است.
عملكرد گيت وي صنعتي
عملكرد گيت وي به شكل زير است:

اتصال به تجهيزات: گيت وي توانايي اتصال به تجهيزات مختلف را دارد، بدون اهميت از نوع و تكنولوژي مورد استفاده در آن‌ها. اين اتصال معمولاً از طريق پروتكل‌هاي ارتباطي متناسب با هر تجهيزات صورت مي‌گيرد.
جمع‌آوري داده: گيت وي به عنوان يك واسط مياني بين تجهيزات صنعتي و سيستم‌هاي مركزي عمل مي‌كند و داده‌هاي توليدي را از تجهيزات جمع‌آوري مي‌كند. اين داده‌ها مي‌توانند اطلاعاتي مانند دما، فشار، سرعت، وضعيت تجهيزات، و ديگر پارامترهاي مرتبط با فرآيندهاي صنعتي باشند.
انتقال داده به سرورها يا سيستم‌هاي مركزي: پس از جمع‌آوري داده‌ها، گيت وي صنعتي اين اطلاعات را به سرورهاي مركزي يا سيستم‌هاي ديگري كه براي تحليل و پردازش داده‌ها طراحي شده‌اند، منتقل مي‌كند. اين انتقال مي‌تواند از طريق اينترنت يا شبكه‌هاي داخلي انجام شود.
پردازش داده: در مرحله پردازش، داده‌ها تحت تحليل قرار مي‌گيرند تا اطلاعات مفيدي براي مديريت و بهينه‌سازي فرآيندها و تصميم‌گيري‌هاي كارخانه به دست آيد.
امنيت داده: گيت وي از تكنولوژي‌هاي امنيتي پيشرفته استفاده مي‌كند تا داده‌هاي حساس را در محيط‌هاي صنعتي محافظت كند و از نقاط ضعف امنيتي جلوگيري كند.
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۹:۰۹ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)

روتر صنعتي

اتصال تجهيزات به گيت وي صنعتي
يكي از وظايف اساسي روتر صنعتي، اتصال تجهيزات مختلف صنعتي به آن و از آن به شبكه‌هاي داده مي‌باشد. در اين بخش، مي‌خواهيم به برخي از روش‌ها و پروتكل‌هاي رايج براي اتصال تجهيزات به گيت وي اشاره كنيم و يك مثال عملي ارائه دهيم.

روش‌ها و پروتكل‌هاي اتصال
MQTT (Mesغير مجاز مي باشدe Queuing Telemetry Transport): MQTT يك پروتكل ارتباطي خيلي سبك و مخصوصاً براي اينترنت اشياء است. اين پروتكل امكان ارسال و دريافت پيام‌ها بين تجهيزات و گيت وي صنعتي را فراهم مي‌كند. به عنوان مثال، يك گيت وي مي‌تواند داده‌هايي از سنسورها به كمك MQTT از تجهيزات جمع‌آوري كرده و آنها را به سرور ارسال كند.
Modbus TCP/IP: Modbus يك پروتكل صنعتي است كه براي ارتباط با تجهيزات صنعتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. Modbus TCP/IP نسخه اينترنتي اين پروتكل است كه امكان ارتباط تجهيزات با گيت وي را فراهم مي‌كند. براي مثال، گيت وي مي‌تواند اطلاعاتي از يك PLC (كنترل كننده منطقي برنامه‌پذير) با استفاده از Modbus TCP/IP دريافت كرده و آنها را براي پردازش به سرور ارسال كند.
مثال عملي
فرض كنيد يك كارخانه توليد خودرو داريد و مي‌خواهيد داده‌هاي سنسورهاي مختلفي كه بر روي ماشين‌ها نصب شده است را جمع‌آوري كنيد و به سيستم مركزي كارخانه ارسال كنيد تا بتوانيد مانيتورينگ بهتري از عملكرد ماشين‌ها داشته باشيد.

ديگر روش هاي اتصال به شرح زير هستند:

اتصال سنسورها به گيت وي صنعتي: ابتدا سنسورهاي نصب شده بر روي ماشين‌ها را به گيت وي وصل مي‌كنيد. اين اتصال معمولاً از طريق پروتكل‌هاي مخصوص ماشين‌ها مانند CAN Bus يا LIN Bus انجام مي‌شود.
گيت وي جمع‌آوري داده‌ها: گيت وي اطلاعاتي كه توسط سنسورها ارسال مي‌شود را جمع‌آوري مي‌كند. اين داده‌ها مي‌توانند شامل دما، فشار، سرعت، وضعيت موتور و ديگر پارامترهاي مرتبط با ماشين باشند.
انتقال داده‌ها به سرور كارخانه: گيت وي اين داده‌ها را به سرور كارخانه ارسال مي‌كند. اين انتقال مي‌تواند از طريق پروتكل MQTT يا HTTP انجام شود.
پردازش داده‌ها در سرور: در سرور كارخانه، داده‌ها پردازش مي‌شوند تا اطلاعاتي مفيد براي تصميم‌گيري‌هاي مديريتي و بهينه‌سازي فرآيندها استخراج شود. به عنوان مثال، اگر دماي موتوري از حداكثر مجاز بيشتر شود، سيستم مي‌تواند هشدار دهد تا از خرابي ممكن در ماشين جلوگيري شود.
با استفاده از گيت وي و پروتكل‌هاي مناسب، كارخانه مي‌تواند به بهبود كنترل بر روي ماشين‌ها، پيش‌بيني خطاها و بهره‌وري بالاتري دست پيدا كند.

مزاياي گيت وي صنعتي
حالا كه با مفهوم و عملكرد گيت وي صنعتي و روش‌هاي اتصال تجهيزات به آن آشنا شديم، به بررسي مزاياي استفاده از گيت وي در كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي مي‌پردازيم. اين مزايا باعث مي‌شوند كه گيت وي به يك ابزار ضروري براي بهينه‌سازي و بهبود عملكرد صنعتي تبديل شود. در ادامه، به بيان مزاياي گيت وي مي‌پردازيم:

مديريت داده بهتر: گيت وي به كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي اين امكان را مي‌دهد تا داده‌هاي توليدي را به صورت مرتب و سازمان‌يافته جمع‌آوري كنند. اين دقت در جمع‌آوري داده‌ها به تحليل دقيق‌تر و تصميم‌گيري‌هاي بهتر در زمينه توليد و مديريت منابع كمك مي‌كند.
كاهش هزينه‌ها: با بهبود كنترل بر روي تجهيزات و فرآيندها، احتمال وقوع خطاها و توقف‌هاي ناگهاني كاهش مي‌يابد. اين منجر به كاهش هزينه‌هاي تعمير و نگهداري مي‌شود و به صرفه‌ترين استفاده از منابع مالي و انساني كارخانه را فراهم مي‌كند.
افزايش بهره‌وري: گيت وي به كارخانه‌ها اين امكان را مي‌دهد كه فرآيندهاي خود را بهينه‌سازي كنند. با اطلاعات به‌روز و دقيق از تجهيزات، تصميم‌گيري‌هاي سريع‌تر و مؤثرتر انجام مي‌شود كه به بهره‌وري توليد افزوده مي‌كند.
امكان اتصال تجهيزات قديمي: گيت وي امكان اتصال به تجهيزات قديمي و نسل‌هاي پيشين را فراهم مي‌كند. اين به كارخانه‌ها اين امكان را مي‌دهد كه بدون نياز به تعويض تجهيزات به بهره‌برداري از اطلاعات جديد بپردازند.
امنيت اطلاعات: گيت وي از پروتكل‌ها و تكنولوژي‌هاي امنيتي پيشرفته براي حفاظت از داده‌ها در محيط‌هاي صنعتي استفاده مي‌كند. اين امنيت از تهديدات سايبري محافظت مي‌كند و مطمئن مي‌شود كه اطلاعات حساس كارخانه از دسترسي غيرمجاز محافظت مي‌شوند.
جمع‌بندي
به طور خلاصه، استفاده از گيت وي صنعتي به كارخانه‌ها و واحدهاي صنعتي اين امكان را مي‌دهد كه با مديريت بهتر داده‌ها، كاهش هزينه‌ها، افزايش بهره‌وري و حفظ امنيت اطلاعات، به بهره‌وري بالاتري دست پيدا كنند و عملكرد خود را بهبود بخشند. اين ابزار اساسي به كارخانه‌ها در رقابتي تر شدن در بازارهاي صنعتي كمك مي‌كند. وب سايت تلتونيكا با سال‌ها تحقيق و تجربه و توسعه بر روي دستگاه‌هاي صنعتي شبكه، پيشرفته‌ترين تجهيزات را فراهم كرده است. براي تهيه گيت وي مي‌توانيد از طريق صفحه تماس با ما با كارشناسان ما در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۷:۲۵ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)

جي پي اس خودرو

شايد اين سؤال در ذهن شما به وجود آمده باشد كه چگونه مي‌توانيم جي پي اس خودرو را فعال كنيم؟ يا نصب جي پي اس خودرو به چه صورت انجام مي‌شود؟ اين سؤالات در ذهن افراد به وجود مي‌آيد؛ چون مهم‌ترين نكته پس از خريد جي پي اس انتخاب مكان و آموزش نصب ردياب خودرو است؛ اگر جي پي اس را در مكان نامناسب نصب كنيم، امكان خرابي و دزديده‌شدن آن به‌شدت افزايش پيدا مي‌كند. معمولاً توصيه مي‌شود جي پي اس را در مكاني نصب كنيد كه علاوه بر مخفي بودن، از شرايط بد آب‌وهوايي در امان باشد.

مانند هر وسيله الكترونيكي ديگري نصب جي پي اس خودرو، نيازمند آموزش است و ازآنجايي‌كه طريقه نصب برخي جي‌ پي اس‌ها، نياز به سيم‌كشي و اتصال به باتري خودرو دارد، بهتر است كه حتماً قبل از اقدام به نصب، اطلاعاتي در زمينه سيستم جي پي اس خودرو داشته باشيد. در اين مقاله از وب‌سايت تلتونيكا، تصميم داريم به‌صورت مرحله‌به‌مرحله، نحوه نصب جي پي اس خودرو را به شما آموزش دهيم؛ پس تا پايان مطالب با ما همراه باشيد.

نكات مهم نصب جي پي اس خودرو
پيش از اينكه آموزش نصب ردياب خودرو را شروع كنيم، ابتدا لازم است كه با سه دسته اصلي سيم آشنا شويد. اين سيم‌ها عبارت‌اند از:

برق اصلي دستگاه (سيم قرمز): اين سيم، سيم برق دائمي هست و به فيوزي وصل مي‌شود كه در هر دو حالت روشن و خاموش بودن خودرو، برق درون آن وجود داشته باشد.
برق سوئيچ (سيم زرد): براي اينكه تشخيص دهيم خودرو چه زماني روشن و چه زماني خاموش است، اين سيم را به سيمي در خودرو متصل مي‌كنيم كه با بازشدن سوئيچ خودرو، برق درون آن جريان پيدا مي‌كند.
اتصال به بدنه (سيم مشكي): سيم منفي به هر قسمت فلزي خودرو يا سيمي كه قطب منفي خودرو را تأمين مي‌كند، متصل مي‌شود.
مراحل نصب جي پي اس خودرو
براي شروع نصب جي پي اس (gps) روي ماشين و راه‌اندازي آن، مراحل زير را به‌صورت گام‌به‌گام در اين قسمت شرح داده‌ايم:

1. گذاشتن سيمكارت داخل ردياب
ازآنجايي‌كه عملكرد ردياب مبتني بر سيم‌كارت است و اطلاعات را از طريق سيم‌كارت براي سرور ارسال مي‌كند، در اولين مرحله از نصب و راه‌اندازي جي پي اس خودرو، شما بايد يك سيم‌كارت داخل سوكت ردياب جاي‌گذاري كنيد. پس از گذاشتن سيم‌كارت در ردياب، موارد زير را انجام دهيد:

براي استفاده از خدمات ردياب در سفرهاي خارج از كشور، رومينگ سيم‌كارت را فعال كنيد.
اگر از سيم‌كارت همراه اول استفاده مي‌كنيد، حتماً پين كد آن را غيرفعال كنيد.
زبان سيم‌كارت را انگليسي انتخاب كنيد تا بتوانيد ميزان شارژ باقي‌مانده را به طور دقيق مشاهده كنيد.
شارژ سيم‌كارت را بررسي كنيد تا با تمام‌شدن ناگهاني آن مشكلي براي كاركرد ردياب پيش نيايد.
2. پيدا كردن سيم‌هاي استارت و برق
در دومين قدم نصب جي پي اس خودرو بايد قاب بالا و فرمان خودرو را باز كنيد، سپس به دنبال سيم‌هاي برق سوئيچ و برق اصلي خودرو بگرديد. پيداكردن آن‌ها، به‌سادگي، سيم‌ها را از سوئيچ خودرو به سمت پايين دنبال كنيد. براي انتخاب مطمئن و صحيح سيم‌ها، بهتر است كه از ولت‌‌متر استفاده كنيد.

براي پيداكردن محل اتصال برق اصلي، ابتدا سوئيچ خودرو را خاموش كنيد؛ سپس ولت‌متر را روي حالت VDC قرار دهيد و با آن، سيم‌هايي كه ممكن است برق داشته باشند را بررسي كنيد. هر سيمي كه ولتاژ بين 11 تا 14 داشته باشد را مي‌توانيد به‌عنوان برق اصلي انتخاب كنيد.

براي انتخاب سيم برق سوئيچ يا همان ACC، ابتدا بايد سوئيچ را باز و با ولت‌متر، سيم‌ها را بررسي كنيد. به اين نكته حتماً توجه داشته باشيد كه هنگام بستن سوئيچ نبايد هيچ جريان برقي وجود داشته باشد. هر سيمي كه ولتاژ بين 10 تا 30 داشته باشد را مي‌توانيد به‌عنوان سيم برق سوئيچ انتخاب كنيد.

3. نصب جي پي اس خودرو؛ شروع سيم‌كشي
در مرحله سوم نصب جي پي اس خودرو، ابتدا يك نقطه مناسب را براي نصب و قرارگيري انتخاب كنيد؛ سپس كار اتصال و نصب سيم‌ها را شروع كنيد. با استفاده از سيم‌چين، بخش كوچكي از عايق روي سيم برق ماشين را جدا كرده و يك شكاف كوچك بين سيم‌هاي مسي ايجاد كنيد. پس از آن، انتهاي سيم قرمز را لخت كنيد و آن را از شكاف ايجاد شده در سيم برق عبور دهيد.

در آخر هر دو سيم را به هم بپيچيد و محل اتصال را با يك‌تكه نوار برق بپوشانيد. مطمئن شويد كه سيم كاملاً پوشيده شود؛ زيرا اگر به‌درستي آن را نپوشانيد، امكان اتصالي‌كردن وجود دارد. در مرحله بعد، همين كار را براي اتصال سيم زرد به سيم سوئيچ خودرو تكرار كنيد. بهتر است براي اتصال سيم‌ها به يكديگر، از Clips استفاده كنيد تا هم ظاهر نصب تميزتر باشد و هم اينكه سيم‌ها زخمي نشوند.

4. اتصال ردياب به بدنه
در چهارمين مرحله از نصب جي پي اس خودرو پس از نصب اين دو سيم، نوبت به اتصال بدنه مي‌رسد. براي انجام اين مرحله بايد فيوزي بيابيد كه جريان نداشته باشد. درصورتي‌كه از ولت‌سنج استفاده مي‌كنيد دقت كنيد كه عدد آن صفر باشد. سپس يك ترمينال سرسيم حلقه‌اي به انتهاي سيم مشكي اضافه كرده و انتهاي ترمينال حلقه را روي يك سطح فلزي، مانند پايه فرمان قرار دهيد و آن را محكم كنيد. چنانچه ردياب خودرو شما داراي امكانات ديگري مانند سيستم اعلام‌خطر، خاموش‌كردن خودرو از راه دور، قابليت شنود و… باشد، سيم‌هاي ديگري وجود دارد كه به پشت فيوز خودرو متصل مي‌شوند.

5. آموزش نصب ردياب خودرو؛ مونتاژ مجدد داشبورد
در مرحله‌ آخر نصب جي پي اس خودرو، دستگاه را با چسب دوطرفه در جاي موردنظر بچسبانيد و محكم كنيد. در نهايت، سيم‌هاي اضافه را با نوار برق يا بست پلاستيكي مرتب كرده و تمام قطعاتي كه باز كرديد را مجدداً از آخر به اول به ترتيب ببنديد. براي گرفتن بهترين نتيجه، ماژول جي پي اس بايد روبه‌بالا باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۵:۳۲ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)

ردياب ماشين

چگونه ردياب خودرو را فعال كنيم؟
پس از نصب ردياب ماشين، براي فعال‌كردن ردياب و استفاده از خدمات و امكانات آن نياز است كه اپليكيشن متصل به جي پي اس را روي تلفن همراه خود نصب كنيد. اين اپليكيشن را مي‌توانيد از طريق برنامه‌هاي بازار يا گوگل‌پلي و يا از طريق سايت اصلي ردياب، دانلود كنيد. براي نصب ردياب بايد وارد اپليكيشن شده و شماره سيم‌كارت خود را وارد كنيد تا به آن متصل شويد.

پس از آن كه مكان‌ياب را نصب كرديد و اپليكيشن آن راه‌اندازي شد، چك كنيد كه آيا قدرت سيگنال خوب است يا خير. تاريخ و زمان كانفيگ را بررسي و در صورت نياز، تنظيمات دستگاه را مجدداً اصلاح كنيد. در حين رانندگي، بررسي كنيد كه آيا خودرو به‌درستي رديابي مي‌شود يا خير. سعي كنيد ماشين خود را در جهات مختلف برانيد و هرگونه خطا در داده‌هاي موقعيت‌يابي را بررسي كنيد. همچنين ويژگي‌هاي مختلف ارائه شده توسط جي پي اس خودرو را امتحان كنيد. در صورت بروز هرگونه خطايي، با خدمات پشتيباني محصول خريداري شده تماس بگيريد.

در بازار ايران جي ‌پي‌ اس خودرو در انواع مختلف باقيمت‌هاي متفاوت موجود است كه برخي از اين دستگاه‌ها وارد شده و برخي در كشور توليد شده‌اند. براي خريد بهترين جي ‌پي‌ اس خودرو بايد به‌دقت موقعيت‌يابي، گارانتي و داشتن سرور اختصاصي داخلي توجه كرد.

بهترين محل براي نصب ردياب ماشين كجاست؟
هدف از نصب جي پي اس خودرو، بالابردن امنيت ماشين و جلوگيري از سرقت آن است. به همين دليل بايد به دنبال بهترين مكان نصب ردياب خودرو باشيد كه آن را از ديد سارقان مخفي نگه داريد. از طرف ديگر، رديابي سريع و دقيق چيزي است كه از يك ردياب با قابليت رديابي آنلاين توقع داريم؛ اما لازم است بدانيد يك بخش دقت و عملكرد ردياب مربوط به كيفيت آن است و بخش ديگر آن تحت‌تأثير نحوه نصب و محلي است كه براي نصب ردياب در خودروي خود انتخاب مي‌كنيد. ازاين‌رو بايد محلي را براي نصب انتخاب كنيد كه دريافت سيگنال‌هاي ماهواره‌اي با اختلال مواجه نشود. لازم به ذكر است كه برندهاي مختلفي از ردياب خودرو در كشور موجود است كه يكي از بهترين مارك ردياب خودرو، برند Teltonika است.

تفاوت نصب جي پي اس خودرو و نويگيشن
نويگيشن‌ يك فناوري امنيتي براي مسيريابي افراد است تا به‌واسطه آن آدرس‌ها را پيدا كنند. با راهنمايي گرفتن از اين سيستم كوتاه‌ترين مسير براي رسيدن به مقصد موردنظر پيدا مي‌شود. در مقابل جي پي اس و ردياب‌ها يك دستگاه جداگانه هستند كه فرايند مسيريابي را به‌صورت كنترل‌شده تحت‌نظر دارند. استفاده از اين دستگاه‌ها ملزم به خريد و نصب آن‌ها روي خودرو است؛ درصورتي‌كه نويگيشن‌ها به طور رايگان روي دستگاه‌هاي الكترونيكي امروزي مانند تلفن هوشمند و حتي ميكرو جي پي اس قابل‌دسترسي هستند.

نحوه فعال‌سازي نويگيشن خودرو
ردياب نويگيشن به‌صورت پيش‌فرض روي بسياري از خودروها نصب مي‌شود؛ نويگيشن خودرو وظيفه مسيريابي را انجام مي‌دهد و كارايي متفاوتي در مقايسه با ساير انواع جي پي اس‌ها دارد. نويگيشن ماشين اطلاعات را از طريق سيگنال‌هاي ارسالي و دريافتي ماهواره‌اي در اختيار كاربر مي‌گذارد؛ بنابراين به‌سادگي فرايند مسيريابي را در لحظه انجام مي‌دهد؛ نصب نويگيشن فقط با فعال‌سازي برنامه ردياب امكان‌پذير است و سختي نصب جي پي اس خودرو را ندارد. سيستم نويگيشن روي گوشي‌هاي موبايل و دستگاه‌هاي هوشمند قابل‌دسترسي است؛ افراد به‌راحتي مي‌توانند بدون پرداخت هزينه و خريد دستگاه اضافي از آن براي مسير‌يابي استفاده كنند.

جمع‌بندي

علاوه بر موارد فوق بايد گفت نصب جي پي اس خودرو داراي ويژگي‌ها و قابليت‌هاي ويژه‌اي است؛ به‌عنوان‌مثال، برخي از ردياب‌هاي پيشرفته قابليت شنود دارند. اين ويژگي به شما امكان شنيدن صداهاي داخل محيط خودرو را مي‌دهد كه در صورت نياز، اطلاعات مفيدي را از اين طريق دريافت خواهيد كرد. همچنين، ويژگي‌ها و امكانات موجود در يك ردياب خودرو مي‌توانند بسياري از تصميمات مهم و حياتي در مورد مديريت و نظارت بر وسيله نقليه را تحت‌تأثير قرار دهند.

اين ويژگي‌ها در سيستم جي پي اس خودرو به طور مستقيم در كيفيت و كارايي ردياب تأثير مي‌گذارند؛ بنابراين، پيش از خريد يك GPS خودرو، بهتر است اطلاعات كافي در مورد آن جمع كنيد تا بتوانيد انتخاب بهتري داشته باشيد. درصورتي‌كه آموزش نصب ردياب خودرو را فراگرفته‌ايد و تصميم به خريد ردياب داريد مي‌توانيد با اطمينان كامل از كيفيت كالا، در قسمت تماس با ما محصول موردنظرتان را از نمايندگي تلتونيكا تهيه كنيد.
 
 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۳:۴۴ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)

سوئيچ شبكه صعنتي

نحوه اتصال سيستم هاي صنعتي در حال تغيير است، ظهور اينترنت اشياء موجب شده است بخش صنعتي متحول شده و به سمت اتوماسيون حركت كرده تا بتواند در بازار رقابت كند و توانايي هاي خود را از حيث منابع، بهره وري و حجم توليد بيشينه نمايد. مشكل با پروتكل هاي قديمي صنعتي به خاطر عمر بالاي سيستم هاي صنعتي است در طي ساليان استانداردهاي متعددي روي هم جمع مي شوند و به كارگيري اين تنوع از پروتكل ها در سيستم هاي اتوماسيون امروزي بسيار دشوار است. راهكارهاي مبتني بر اترنت در حال تبديل شدن به استانداردهاي جديد در اتصالات صنعتي هستند. از آنجا كه اين راهكارها منعطف تر، اقتصادي تر و سريع تر هستند ممكن است شاهد آن باشيم راهكارهاي بيشتري پروتكل هاي سريالي را به آي پي تغيير دهند. استفاده از سوئيچ شبكه صنعتي نيز جزئي از اين راهكارها است.

چالش
تجهيزات صنعتي نه تنها سرمايه گذاري بالايي را مي طلبند بلكه ابزاري حرفه اي براي اتصال بين خود را نياز دارند. در بازار، سوئيچ هاي شبكه متعددي وجود دارد اما كاربري هاي صنعتي خواهان ابزار شبكه پيشرفته اي است كه مطمئن باشد، به ميزان زيادي با دوام باشد، به راحتي قابليت اجرا را داشته باشد و بتوان به آن اعتماد نمود. ايجاد تغيير در زيرساخت ها يك چالش هميشگي در بخش صنعتي است و نمي توان با استفاده از محصولات كم كيفيت در مورد آنها خطري را متحمل شد.

راهكار
در كارخانه ها معمولا چندين خط ساخت و توليد وجود دارد، همه آنها شامل HMI ها ، PLC ها و سنسورهاي متعددي هستند كه به شبكه متصل مي شوند. اين كار با استفاده از سوئيچ صنعتي TSW110 محقق مي شود  كه به عنوان يك واسط بين همه قسمت ها عمل كرده و انتقال داده ها به سرور يعني جايي كه داده ها مي توانند بررسي و تحليل گردند را امكانپذير مي نمايد.

سوئيچ TSW110 يك سوئيچ صنعتي غيرمديريتي با پنج پورت اترنت 10/100/1000 Mbps است براي راهكارهاي نيازمند پهناي باند بالا و به صرفه كه بيش از نياز اتصال چند دستگاه توليدي است. علاوه بر سايز فشرده اين دستگاه ، ريل DIN يا سطح قابل نصب موجب مي شود نصب آن ساده و سريع باشد. راه اندازي اين دستگاه بسيار سريع بوده و در چند ثانيه كار آن انجام خواهد شد.

محيط توليد نيازمند تجهيزات قوي مستحكم است بنابراين محصولي با قاب آلومينيومي محكم و با دوام بهترين گزينه خواهد بود. سوئيچ شبكه TSW110 در بازه گسترده دمايي از -40C تا 75C كار مي كند بنابراين اين دستگاه دامنه وسيعي از سناريوهاي كاربردي را پوشش مي دهد. به عنوان مثال اين دستگاه همانقدر به خوبي مي تواند در بخش محصولات فريز شده كار كند كه مي تواند در بخش توليد كيك و شيريني كار كند.

مزايا
سايز كوچك – سايز اين سوئيچ 100×30×85 ميلي متر بوده و در داخل تمامي تابلوهاي برق يا رك هاي سرورها قرار مي گيرد و در عرض چند ثانيه با استفاده از ريل DIN يا ساير گزينه هاي نصب، نصب مي گردد.
بازه دمايي گسترده – بازه دماي كاري اين دستگاه از -40C تا 70C است كه اتصال مطمئن را در اكثر محيط هاي صنعتي تضمين مي كند.
دوام – ما از قاب آلومينيومي براي اين محصول استفاده كرده ايم كه استحكام آن را افزايش مي دهد.
راه اندازي سريع – اين سوئيچ صنعتي نياز به هيچ تنظيمات اضافه اي ندارد.
به صرفه – اين سوئيچ شبكه دقيقا آنچه را كه در بيشتر كاربردهاي صنعتي مورد نياز است بدون هيچ عملكرد اضافه اي پيشنهاد مي دهد اين امر موجب مي شود اين دستگاه به صرفه و در بازار رقابتي باشد. 

چرا تجهيزات شبكه تلتونيكا؟
بخش تجهيزات شبكه تلتونيكا به عنوان توليد كننده تجهيزات شبكه سلولار (روتر، گيت وي، مودم، سوئيچ) با كيفيت بالا شناخته مي شود. طي ساليان متمادي كار با مشتريان مختلف از نقاط مختلف دنيا در پروژه هاي گوناگون و بزرگ به ما درس ها و تجارب ارزشمندي آموخته است و ما را قادر نموده است سبد محصولمان را با توسعه و خلق محصولات جديد گسترش دهيم. ما تلاشمان را براي خلق محصولات شبكه درجه يك مورد نياز بازار رو به رشد اينترنت اشياء ادامه مي دهيم تا دستگاهي را پيشنهاد دهيم كه مطمئن، امن و با استفاده آسان باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۰۱:۴۲ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)

ردياب

ردياب آهنربايي براي رديابي خودروها ديگر دردسر ردياب‌هاي سيمي را ندارد و بدون تغيير در سيستم برق‌كشي ماشين نصب و موقعيت‌يابي خواهد كرد. اين ردياب به بدنه خودرو متصل مي‌گردد و نوعي ردياب بيروني است. كار با ردياب آهنربايي يا ردياب مگنتي آسان است و با فعال‌سازي سيم‌كارت و اتصال به بدنه خودرو عمل خواهد كرد. ردياب آهنربايي با نام‌هايي چون ردياب مغناطيسي، ردياب نظامي، ردياب شارژي، مگنت نظامي و ردياب پليسي نيز شناخته مي‌شود.

كاربرد ردياب آهنربايي بسيار گسترده بوده و قابل‌نصب روي خودروهاي شخصي، ماشين‌هاي سنگين، موتورسيكلت، دوچرخه، كانتينرهاي حمل‌ونقل، تراكتور، قايق، ماشين‌هاي نظامي و… است. اين ردياب دقت بالايي در رديابي و تعيين موقعيت مكاني ماشين دارد و براي افزايش امنيت خودرو بهترين گزينه است. ردياب آهنربايي قابليت حمل راحت، جابه‌جايي و حتي جاسازي در كوله يا چمدان را نيز دارد. وب‌سايت تلتونيكا يكي از معتبرترين مجموعه‌هاي واردكننده تجهيزات رديابي خودرو و شبكه در ايران است. اين مجموعه با ارائه باكيفيت‌ترين ردياب‌هاي خودرو در تلاش براي جذب اعتماد و پشتيباني مستمر از مشتريان است.

آشنايي با ردياب آهنربايي براي رديابي خودروها
ردياب آهنربايي براي رديابي خودورها يك دستگاه كوچك هوشمند براي رديابي است كه قابل‌حمل بوده و نيازي به سيم‌كشي ندارند. اين ردياب با داشتن باتري داخلي بدون نياز به نصب و اتصال به برق در هر جايي از ماشين يا اجسام فلزي ماشين متصل مي‌گردد. ردياب‌هاي آهنربايي به‌عنوان ابزار چندكاره شناخته مي‌شوند كه قابليت استفاده براي تمامي وسايل نقليه اعم از خودروهاي شخصي، كاميون‌ها، قايق‌ها، موتورسيكلت‌ها، دوچرخه‌ها، اتوبوس‌ها و… را دارند. اين نوع ردياب نياز به نصب سخت و پيچيده ندارد و براي رديابي تمامي وسايل شخصي نيز مي‌توان آن را در كوله يا چمدان قرارداد.

ردياب آهنربايي يك راه‌حل ساده و كارآمد براي رديابي وسايل نقليه است؛ چرا كه نيازي به نصب نداشته، كوچك و قابل‌حمل بوده و به‌راحتي قابل‌انتقال به وسيله‌هاي نقليه ديگر است. تفاوت ردياب آهنربايي و ردياب سيمي در نصب و راه‌اندازي، قابليت حمل و كاربري آن‌ها است. طراحي ردياب‌هاي آهنربايي به‌گونه‌اي است كه در هر نقطه‌اي از ماشين قابل‌نصب و مخفي‌شدن هستند. اين نوع ردياب در كمترين زمان و بدون نياز به‌صرف هزينه براي نصب متصل مي‌گردد.

ردياب آهنربايي براي رديابي خودروها با اندازه بسيار كوچك و پرتابل به‌راحتي قابل‌حمل است و مي‌توان آن را جابه‌جا كرد. ردياب سيمي براي تأمين شارژ خود و عمل‌كردن بايد به برق خودرو متصل گردد، نصب آن پيچيده، زمان‌بر و نيازمند صرف هزينه است، ردياب سيمي برخلاف آهنربايي قابليت انتقال به ماشين ديگر را ندارد؛ اما پس از سرقت ديگر نگراني تمام‌شدن شارژ ردياب وجود ندارد. هر فرد باتوجه‌به نياز خود و كاربري مي‌تواند از ميان انواع ردياب خودرو انتخاب نمايد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۴۰۲ساعت: ۰۶:۵۹:۴۱ توسط:مريم موضوع: نظرات (0)